Ξεκουράζει Τσενάμο ο Παράσχος

από AllAboutARIS

Εκτός αποστολής ο βασικός πορτιέρο του Ατρομήτου για το αυριανό ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Στη θέση του θα παίξει ο Σηφάκης.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας θέλει να «σφραγίσει» αύριο ο Ατρόμητος, που πριν έρθει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον ΑΡΗ, φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό.

Οι Περιστεριώτες είχαν νικήσει 2-0 στο Αγρίνιο στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο, παρά το σημαντικό προβάδισμα που έχουν, ο Γιώργος Παράσχος δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές και να ξεκουράσει παίκτες, παρά μόνο αν του το επιτρέψει η εξέλιξη του παιχνιδιού.

Σίγουρα αλλαγή θα υπάρξει κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο βασικός Λουίτζι Τσενάμο έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες και τη θέση του αύριο θα πάρει ο… αναπληρωματικός Σηφάκης. 

«Θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα προσοχή και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο, όπου νικήσαμε με 2-0. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και με καλό υλικό. Και αλλαγές να έχει στην σύνθεσή του υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να μας δώσει την άνεση να ξεκουράσουμε παίκτες που είναι καταπονημένοι», δήλωσε ο Παράσχος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Στην αποστολή του Ατρόμητου συμπεριλήφθηκαν οι Σηφάκης, Μπάρκας, Αρκούδας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου και Ναπολεόνι.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 20.00 και φυσικά θα αποτελέσει μία ακόμα ευκαιρία για τον Σούλη Παπαδόπουλο να δει τον προσεχή αντίπαλο του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα