Ο Χαριστέας και οι προϋποθέσεις

από AllAboutARIS

Τι ανέφερε για την επαφή που είχε τόσο με την διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη όσο και με τον Γιώργο Γαλανό.

Επιφυλακτικός υπό τις παρούσες συνθήκες, δηλαδή χωρίς την ύπαρξη ενός χτηματοδότη, εμφανίστηκε ο Αγγελος Χαριστέας στην προοπτική να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή που του προτάθηκε. Ο πρώην διεθνής επιθετικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και ανέφερε ότι έχει στο μαυλό του ένα πλάνο για τον ΑΡΗ αλλά θεωρεί ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί ο σύλλογος να το υποστηρίξει.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
«Πριν λίγο διάστημα, δέχθηκα τηλεφώνημα από τη διοίκηση του κυρίου Στεφανίδη και κατάλαβα ότι ήθελε να μου προτείνει κάτι, πριν συναντηθώ με τον κύριο Γαλανό. Φυσικά και αποδέχθηκα την πρόταση, γιατί μιλάμε για τον Άρη, για την ομάδα που ανδρώθηκα και τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους φιλάθλους της. Ήθελα να δω τι γίνεται στον Άρη, καθώς έλειψα πάρα πολλά χρόνια. Ο Άρης έχει πάρα πολλά χρέη και κανείς δε γνωρίζει ακόμη, που θα αγωνιστεί. Ανταλλάξαμε απόψεις, αλλά είμαστε πολύ μακριά σχετικά με τη φιλοσοφία και το πώς φαντάζομαι εγώ την ομάδα».

«Ο κόσμος του Άρη έχει εξαιρετικό προφίλ, βοηθάει πάντα, είτε σε εύκολες, είτε σε δύσκολες στιγμές. Προσωπικά, θεωρώ πως θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, μόνο από αγωνιστικό πόστο και όχι διοικητικό. Όταν δέχθηκα τις προτάσεις, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να πάω στη Γερμανία για να δω πως δουλεύουν τα πράγματα. Δυστυχώς όμως, ο Άρης δεν έχει χρόνο αυτή τη στιγμή.

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μπω στην ομάδα, προτού ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Δεν ξεχνάω όμως, ότι κάποιοι άνθρωποι, προσπαθούν με νύχια και με δόντια, να παλεύουν για το καλό της ομάδας» υπογράμμισε ο πρώτος –εν ενεργεία- σκόρερ της Εθνικής ομάδας.

«Μόνο ο Γαλανός είναι συγκεκριμένος»

Προτού ολοκληρώσει την τοποθέτηση του στα… περί ΆΡΗ, ο Χαριστέας στάθηκε και στο πλάνο που έχει ο ίδιος για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και στις επαφές που είχε με τον Γιώργο Γαλανό. Είπε πιο συγκεκριμένα: «Δεν υπάρχει δικαιολογία για τα τραγικά λάθη που έγιναν στον Άρη. Ο κόσμος θέλει σταράτα πράγματα. Η ομάδα έχει ανάγκη από επενδυτή. Αν υπάρξει σταθερή διοίκηση, με τις γνώσεις μου και τις ικανότητες, μαζί με άλλους ανθρώπους, θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Προσωπικά, έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου αλλά δεν γνωρίζω αν η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό. Δυστυχώς, στα 14 χρόνια που έλειψα, δεν άλλαξε τίποτα και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Συζήτησα με τον Γιώργο Γαλανό. Μου ανέλυσε το πώς ονειρεύεται την ομάδα και είναι ο μοναδικός, που μου έχει μεταφέρει συγκεκριμένα πράγματα. Ο Άρης, είναι μεγάλη πρόκληση για μένα».

Προτεινόμενα Άρθρα