Απολογία Ματθαίου, αμφίβολη η παρουσία Σκόρδα

από AllAboutARIS

Το ενδεχόμενο διαγραφής του Νικήτα Ματθαίου φαντάζει… απίθανο

Στις 18.00, το απόγευμα της Πέμπτης, έχει προγραμματιστεί το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α., με θέμα την απολογία των Λάμπρου Σκόρδα και Νικήτα Ματθαίου. Ο πρώτος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για όσα -βάσει σχετικής καταγγελίας του Σταύρου Ιωάννου αλλά και της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Κοινωνία- (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=40190) συνέβησαν στη Γ.Σ. των Μετόχων, της Δευτέρας, ενώ ο δεύτερος για τις -κατά καιρούς-δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει σε βάρος του τρόπου λειτουργίας του Φορέα και των σκοπών που εξυπηρετεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρόεδρος του ΑΡΗ, αν και έχει δεχθεί κλήσεις στο τηλέφωνό του -από το συμβούλιο της Κ.Μ.Α.- δεν έχει απαντήσει, ενώ του έχει σταλεί και μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επομένως, το σενάριο να δώσει το “παρών” φαίνεται πως απομακρύνεται, αν και τίποτα δε μπορεί ν` αποκλειστεί στο τέλος.

Οσον αφορά τον κ. Ματθαίου, οι πληφοροφίες αναφέρουν πως η “απολογία” του θα έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα και δεν θα του επιβληθεί κάποιας μορφής “κύρωση”. 

Προτεινόμενα Άρθρα