“Ο ΑΡΗΣ ενδιαφέρεται ακόμα για τον Θαμόρα”

από AllAboutARIS

Ξανά δίπλα στο όνομα του ΑΡΗ φιγουράρει εκείνο του Αλβάρο Θαμόρα, λίγους μήνες μετά τα δημοσιεύματα από την Κόστα Ρίκα περί ενδιαφέροντος για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο  ατζέντης του παίκτη έκανε δηλώσεις στην ισπανική έκδοση του ESPN και υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” υφίσταται ακόμα, εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους που δεν έγινε η μεταγραφή τον Ιανουάριο.

“Μιλάμε για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Συμφωνήσαμε τα χρήματα και την διασφάλισή τους, αλλά οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν σε κάποιους όρους και η Σαπρίσα απέρριψε την προσφορά.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για αριθμούς, αν κάποιος θέλει να μιλήσει για αριθμούς, θα έπρεπε να είναι η Σαπρίσα, αλλά αυτά είναι πράγματα που μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη

Πιστεύω πάντως ότι μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Οι τρεις σύλλογοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται και υπάρχουν και άλλες δυνατότητες. Η πρόταση πρέπει να είναι ιδανική για αυτόν και να μην επικεντρώνεται στο οικονομικό αλλά στο αθλητικό, μιλάμε για ένα νεαρό αγόρι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το μέλλον του”.

Προτεινόμενα Άρθρα