Μόνη τρίτη η Ρόμα

από AllAboutARIS

Καθάρισαν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά Τζέκο και Σαλάχ

Οι Ρωμαίοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο οι «νεοφώτιστοι» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα σε μία από τις λίγες ευκαιρίες τους, βάζοντας δύσκολα. Ωστόσο, Τζέκο και Σαλάχ «μίλησαν» στα τελευταία λεπτά κι έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους!

Οι «τζαλορόσι» θα μπορούσαν να είχαν πάρει προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο μέρος, ωστόσο ο Σαλάχ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 44ο λεπτό. Στο 56ο όμως, ο Αιγύπτιος άσος «σέρβιρε» στον Ντιν κι εκείνος με ωραίο σουτ βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Παρόλα αυτά, σε μία από τις λίγες ευκαιρίες τους οι γηπεδούχοι κατάφεραν κι έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Λασάνια να σημειώνει το 1-1 στο 61’.

Ο χρόνος περνούσε κι οι φιλοξενούμενοι ένιωθαν την πίεση να τους κυριεύει, καθώς θα ήταν… αυτοκτονία να φύγουν δίχως τη νίκη από την έδρα της Κάρπι. Και τελικώς, κατάφεραν να την πέρουν.

Πρώτα ο Τζέκο (84’) κι αμέσως μετά ο Σαλάχ (85’) βρήκαν δίχτυα, για να διαμορφώσουν το 3-1 και να δώσουν στη Ρόμα την 4η σερί νίκη στη Serie A, η οποία την έφερε στην 3η θέση με 47 βαθμούς, πάνω από Φιορεντίνα (46) και Ίντερ (45’), έχοντας βέβαια ματς παραπάνω.

Προτεινόμενα Άρθρα