Επιτέλους… ποδόσφαιρο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστρέφουν στην δράση οι «κίτρινοι» μετά από διάστημα τριών εβδομάδων

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει ενεργά στην καθημερινότητα του ΑΡΗ, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δοκιμάζεται στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων, τον οποίο αντιμετωπίζει στις 15:00 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Με… προίκα το +7 από την 2η θέση και ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Νέστο Χρυσούπολης, οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν ξανά στην «κούρσα» του πρωταθλήματος, με στόχο να ολοκληρώσουν την αποστολή την ανόδου και να… τελειώνουν άμεσα και μαθηματικά. 

Τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε αυτή την εβδομάδα για τον Νίκο Αναστόπουλο, καθώς ο 58χρονος τεχνικός μετράει τρεις απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Παυλίδης, ο τιμωρημένος Καζναφέρης και ο Μελισσάς που ταλαιπωρείται από ίωση. Στο ιατρικό δελτίο μέχει την Πέμπτη υπήρχε και το όνομα του Καπνίδη. Ο 23χρονος φορ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, πιθανότατα όμως θα μείνει εκτός ενδεκάδας υπό τον κίνδυνο της υποτροπής στο γόνατο. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Παπανώτας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθένα Κουρδάκη. 

Προτεινόμενα Άρθρα