Το τελευταίο σκαλί πριν το Μιλάνο και την Βασιλεία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στις 13:00 η κλήρωση στην Νιόν

Στις 13:00 γίνεται η τελευταία για φέτος κλήρωση του Champions League με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι να συνθέτουν μία πολύ δυνατή τετράδα με μόνη πρωτάρα την ομάδα του Πελεγκρίνι που μετά την Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να κάνει και νέα ζημιά σε όποιον την υποτιμήσει. Στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των προημιτελικών η Ατλέτικο του Τσόλο Σιμεόνε άφησε εκτός διοργάνωσης την κάτοχο Μπαρτσελόνα νικώντας την με 2-0 στον επαναληπτικό του Βιθέντε Καλντερόν. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται στην κλήρωση ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου αν και δυσκολεύτηκε προκρίθηκε εις βάρος της Μπενφίκα.

Μία ώρα αργότερα θα προκύψουν και οι δύο μονομαχίες του Europa League με φόντο τον τελικό της Βασιλείας. Εκεί θα είναι η Λίβερπουλ που μέ μία επική ανατροπή απέκλεισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Σεβίλλη που ξεπέρασε στα πέναλτι το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο αλλά και οι Σαχτάρ Ντόνετσκ και Βιγιαρεάλ που προκρίθηκαν με δύο νίκες απέναντι σε Μπράγκα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι σε αυτή την φάση δεν υπάρχουν περιορισμοί και έτσι μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους ομάδες από την ίδια χώρα.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα