"Οχι σε ένα ακόμα καλοκαίρι φημών"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τοποθέτηση του γνωστού νομικού για τις εξελίξεις στην ομάδα και την επόμενη ημέρα

Ο Ηλίας Σταθάς, γνωστός νομικός και φίλος του ΑΡΗ, μέσα από άρθρο του στο AllAboutARIS παίρνει θέση και τοποθετείται για τις εξελίξεις στην ομάδα και την επόμενη μέρα της.

Αναλυτικά: 

«Δεν υπάρχει καμιά εξυπνάδα στο διαχωρισμό και στις προσωπικές ή επαγγελματικές κόντρες, όταν μια και μισή σχεδόν γενιά ΑΡΕΙΑΝΩΝ στο ποδόσφαιρο εχει να δει τίτλο. Αντίθετα υπάρχει η καθαρή πεποίθηση σ’ όποιον ο ψ ι μ α “πόνεσε” για τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, πως έχει να κάνει με ηλίθιους. Δεν αρκούν οι συγγνώμες πρωην παραγόντων . Ενισχύουν την δολιότητα όσων με στήριξη μίκρηναν τον ΑΡΗ . Δεν εισφέρεις τίποτα με μια μετά χριστόν συγγνώμη . Αντίθετα, επιβεβαιώνεις αυτους που λένε οτι πρεπει να επαναπροσδιοριστεί ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η εισαγωγή ήταν απαραίτητη και προχωράμε στο πρακταίον . Επί 5 καλοκαίρια άρα και έτη ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι έρμαιο ασόβαρων προσεγγίσεων και ως ένα βαθμό αβέβαιων απαντήσεων . Με συμμετοχή σ αυτό ΟΛΩΝ ΜΑΣ . Όλων μας διότι θέλουμε μεγάλο ΑΡΗ και ίσως αυτό μας κανει να είμαστε επιθετικά ανυπόμονοι . Από την άλλη πλευρα βέβαια θα μπορούσε δικαιολογημένα να πει ο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ οτι αντιδράσαμε απέναντι σε ασόβαρες λυσεις και εκ του αποτελέσματος να έχει δίκιο. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ και χωρίς καμία μακρηγορία το μήνυμα πρέπει να ναι ένα σε όλους . ΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΣΕ ΦΗΜΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..

Κύριε ΚΑΡΥΠΙΔΗ αν είναι να κάνεις σοβαρό ΑΡΗ έχεις 15 μέρες καιρό .Αν δε το κάνεις σε αυτές τις 15 μέρες και δεν σέβεσαι την εννοια της υστεροφημίας οι ΑΡΙΑΝΟΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΝ. Αν δεν μπορείς ΘΟΔΩΡΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ μη μπείς στη διαδικασία να παίξεις με τα νεύρα μας. Σκέψου τι είναι προτιμότερο να πεις. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Ή ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .Όλα αυτά υπο την αίρεση οτι μπορει ο έφορος να καλύψει την ΑΜΚ . Αν όμως δεν μπορείς ΦΙΛΕ μη μας ταλαιπωρησεις όλο το καλοκαίρι.

ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΘΑΣ».

Προτεινόμενα Άρθρα