«Αν είμαστε σοβαροί, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα» (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας φέτος»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Στέφανος Ντόγος ανήκει στον κατηγορία του κορμού των παικτών που παρέμεινε από το περσινό ρόστερ και γύρω από τον οποίο «χτίζεται» ο ΑΡΗΣ της νέας χρονιάς.

Πρόκεται ναι μεν για έναν παίκτη που πέρυσι πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, παρόλα αυτά συνεχίζει την σκληρή δουλειά και προσπαθεί να είναι έτοιμος για να βοηθήσει όποτε του του ζητήσει ο Νίκος Αναστόπουλος. 

Ο 22χρονος μέσος μιλάει στο AllAboutARIS για την εμπειρία του από πέρυσι στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι ο σοβαρός ΑΡΗΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην φετινή Φούτμπολ Λιγκ.

Στέφανε δεύτερος χρόνος για σένα στην ομάδα. Πως είναι μέχρι στιγμής η παρουσία σου σε αυτήν;

«Την περσινή σεζόν δεν πήρα πολλές ευκαιρίες, όσες φορές μου το ζήτησε ο προπονητής έδειξαν κάποια πράγματα. Ηταν λίγο δύσκολο να αγωνιστώ γιατί είχαμε μεγάλο ρόστερ με σημαντικές μονάδες. Θα παλέψω όμως και φέτος για να πάρω τις ευκαιρίες μου και πιστεύω ότι υπάρχουν οι πιθανότητες για να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου»

Σε γνωρίσαμε ως μεσοεπιθετικό, αλλά βλέπουμε ότι Νίκος Αναστόπουλος σε χρησιμοποιεί περισσότερα αριστερά στην άμυνα, μία καινούργια θέση…

«Υπήρχε μία ανάγκη πέρυσι, γιατί ήταν μόνο ο Τσουμάνης που κάλυπτε αυτή τη θέση και μου ζήτησε ο κόουτς να αγωνιστώ ως αριστερό μπακ. Δεν είχα πρόβλημα, αφού στόχος μου είναι τα παιχνίδια, αν και δεν με ικανοποίησε τόσο πολύ γιατί είναι μία άγνωστη θέση.

Με βάση τις κινήσεις και τη δουλειά που θα γίνει, θα είναι έτοιμος ο ΑΡΗΣ για πρωταθλητισμό;

«Η ομάδα νομίζω θα είναι η πιο δυνατή της κατηγορίας. Πιστεύω ότι αν όλη την χρονιά εμφανίσουμε το πρόσωπο που πρέπει και την ανάλογη σοβαρότητα δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα με την άνοδο».

Νιώθεις ότι έχεις εγκλιματιστεί καλύτερα στην ομάδα;

«Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και αυτό είναι το βασικό. Είναι δύσκολο να καθιερωθείς στον ΑΡΗ»

Είχες και ένα πρόβλημα πρόσφατα στους κοιλιακούς. Το ξεπέρασες;

«Δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Θέλω ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμώ και επιθυμεί και ο προπονητής μου».

Το γεγονός ότι παρέμεινες στον βασικό κορμό σε γεμίζει με περισσότερα κίνητρα;

«Είναι τιμή που φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ, είναι μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι αν είμαι 100% μπορώ να προσφέρω».

Ησουν στη Βέροια, τώρα στον ΑΡΗ μία ομάδα με πολύ περισσότερο κόσμο. Σου δημιουργεί πίεση αυτό;

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να παίζω και να προπονούμαι μπροστά σε τόσο κόσμο. Χαρήκαμε με την παρουσία των φιλάθλων μας στην πρώτη προπόνηση και συγκριτικά με πέρυσι περιμένουμε φέτος ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι είναι στεναχωρημένοι από τα δύο χρόνια του ΑΡΗ  στη Γ’ Εθνική, πράγμα που δεν αρμόζει στον σύλλογο, αλλά πιστεύω όλοι μαζί θα επαναφέρουμε την ομάδα ψηλά».

Είναι ένας από τους στόχους του ΑΡΗ φέτος το Κύπελλο;

«Είναι και αυτός ο θεσμός μία πρόκληση. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους και όπου φτάσουμε».

Η σχέση σου με τον κόουτς ποια είναι;

«Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του. Είναι τιμή για μένα που δουλεύω μαζί του».

Περίμενες να σου γίνει πέρυσι πρόταση από τον Θόδωρο Καρυπίδη για να έρθεις στον ΑΡΗ;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Ενθουσιάστηκα όταν μίλησα με τον πρόεδρο για την προοπτική αυτή και φυσικά δεν το σκέφτηκα. Αν και γνώριζα ότι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, το είδα σαν πρόκληση στην καριέρα μου».

Προτεινόμενα Άρθρα