Κάθε αρχή και δύσκολη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Φανερά κουρασμένος ο ΑΡΗΣ, ο οποίος έδειξε ότι έχει ανάγκη από δουλειά και κυρίως ενίσχυση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κάθε αρχή λένε ότι είναι και δύσκολη. Ετσι και για τον ΑΡΗ το φετινό του ξεκίνημα, έστω και σε… φιλικό επίπεδο, δεν ήταν εύκολο απέναντι στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρμα (0-0).

Στο πρώτο τους φετινό φιλικό, οι «κίτρινοι» εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι από τις δυνατές διπλές προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Ανεύρος, με δυσκολία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και αργός στην σκέψη, ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει στα σημεία ετοιμότητας που επιθυμεί το τεχνικό τιμ, συν φυσικά την εμφανέστατη ανάγκη για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Αναστόπουλο να στερείται επιλογών σε άμυνα και επίθεση. 

Η… μία και καλή ευκαιρία του ΑΡΗ στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 23′, όταν ο Τσουμάνης βρήκε ωραία με σέντρα στην περιοχή τον Ν’ Λουντούλου, η κεφαλιά του Γάλλου όμως σταμάτησε στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε άλλη φάση που να ανησύχησε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος με κύριο επιθετικό εκφραστή τον Ματσούκα θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο 49′ με ωραία ατομική ενέργεια πάτησε μέσα στην περιοχή και έβγαλε την παράλληλη μπαλιά για τον Ντούγκα, αλλά από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε την μπάλα. Τρία λεπτά νωρίτερα η άμυνα του ΑΡΗ ολιγόρησε πάλι και ο Αχαρναίκός βρήκε ελεύθερο σουτ μέσα στην περιοχή, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (40′ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46′ Βουτσιάς), Τσουμάνης (46′ Ντόγος, 71′ Σωτηριάδης ), Ιντζίδης, Ρόβας, Αντρέου (46′ Ανάκογλου), Τάτος (69′ Τσουμάνης), Ντούνης (58′ Μαζίνκα), Καπνίδης (63′ Καρβούνης), Νέτο (46′ Παυλίδης), Ν’ Λουντούλου (46′ Ιλιτς).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Αρναούτης): Γαρδικιώτης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Αναστασίου, Τσεμπερίδης, Παπατόλιος, Μάρης, Κυριαζόπουλος, Ντούνγκα, Ματσούκας

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Αποστολίδης, Ντε Νικολό, Μεγαλοοικονόμου, Ντάρεκ, Τσαλικίδης, Καστριτσέας

 

Προτεινόμενα Άρθρα