«Οταν γυρίσουμε εδώ, θα είμαστε πρωτοπόροι»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη σημασία της νίκης και λιγότερο στην εμφάνιση του ΑΡΗ στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, υποστηρίζοντας ότι σε έναν μήνα που η ομάδα θα παίξει ξανά στην έδρα της, θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας΄

Για τον αγώνα: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Εχει τους ίδιους στόχους με εμάς και αυτό κάνει τη νίκη μας, πιο σημαντική. Στα τελευταία παιχνίδια, πέραν της διάθεσης μας, είχαμε και πάθος. Τα ντέρμπι πάντα κρίνονται στο πάθος, στη δύναμη και στη διάθεση. Είχαμε όλα αυτά τα στοιχεία. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Να σκεφτείτε μόνο ότι δεν έχει τελειώσει καν ο 1ος γύρος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο και φυσικά στον κόσμο που όταν μας πίεζε ο ΟΦΗ, ώθησε την ομάδα για να φτάσει στη νίκη. Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουμε μία σειρά δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων. Οταν θα γυρίσουμε ξανά εδώ, θα είμαστε πρωτοπόροι».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ… κάθισε πίσω στην επανάληψη: «Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και σήμερα είχαμε ένα θέμα με τους παίκτες του άξονα. Ο Ανάκογλου και ο Παυλίδης έπαιξαν με τον Ολυμπιακό, ενώ έλειπε ο Ρόβας. Ο Πίτου δεν είναι έτοιμος, ενώ ο Νέτο δεν μπορούσε 90 λεπτά. Είχαμε και την απώλεια του Τάτου. Θα γίνουν και λάθη, αλλά σημασία έχει ότι μοιράσαμε την κούραση. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τον τραυματισμό του Τάτου: «Είναι ένα παλιό χτύπημα που δεν επουλώθηκε. Ηθελε να παίξει και είχαμε πει ότι εφόσον δεν μπορεί, θα ζητήσει αλλαγή. Η συμμετοχή του πάντως με Ολυμπιακό και Λαμία, δεν είναι αμφίβολη».

Προτεινόμενα Άρθρα