«Πρωτοπόροι και σε απόσταση από την ζώνη ασφαλείας»

από AllAboutARIS

Ο Αντώνης Καπνίδης τόνισε πως ο ΑΡΗΣ θα κερδίσει τα παιχνίδια με Λαμία και Απόλλωνα και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, όντας πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, με πολύ σημαντικά παιχνίδια. Με Απόλλωνα και Λαμία θα κρίνουν πολλά για την άνοδο. Η ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει ότι μπορεί ν’ ανταγωνιστεί στα ίσια και τον Ολυμπιακό». Σημείωσε αρχικά ο επιθετικός του ΑΡΗ.

Για τις συνθήκες που έχει ν’ αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ στα επερχόμενα ματς:

«Οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες. Τα γήπεδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρέπει ν΄ αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες με ηρεμία, πάθος και ανταγωνιστικότητα και να δείξουμε ότι ο ΑΡΗΣ θα ανέβει πιο νωρίς».

Για την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Είναι κρίμα να μην έχουμε περισσότερες μέρες ν’ ασχοληθούμε με το παιχνίδι Κυπέλλου. Όσοι αγωνιστούν όμως, είμαι βέβαιος ότι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Η κούραση θα είναι μεγάλη και η μονομαχίες σκληρές, αλλά ο καθένας ατομικά και στην συνέχεια σαν ομάδα, θα θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Ολυμπιακό».

Αν πιστεύει ότι ο ΑΡΗΣ με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας:

«Θα είναι πρωτοπόρος και με απόσταση από την ζώνη ασφαλείας. Πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και θα είμαστε πολύ καλά κατά την γνώμη μου».

Για το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος:

«Έχει ποιότητα η ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να «σπάσεις» οργανωμένες άμυνες και τις ομάδες που κλείνονται πίσω. Αντιλαμβάνομαι κι εγώ ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε ακόμα πιο σοβαροί, πιο ανταγωνιστικοί και πιέζουμε για κάθε μπάλα. Αυτό έχει ως αντίκτυπο να «καθαρίζουμε» τα ματς από το πρώτο ημίχρονο». 

Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα (Ταυλαρίδης, Πίτου, Σόουζα και Μακουτά):

«Είναι εγνωσμένης αξίας παίκτες με παραστάσεις στην Α΄ εθνική και το εξωτερικό, ειδικά ο Πίτου και ο Ταυλαρίδης. Ο Ούγκο σ’ ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε και αυτός πολύ καλά. Ο μικρός ο Μακουτά έχει δείξει και αυτός πολύ καλά στοιχεία. Είναι θέμα χρόνου πιστεύω να βρούνε και αυτοί ρυθμό και να βοηθήσουν την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα