«Το ακλόνητο φαβορί, αν πάρουμε τα επόμενα ματς»

από AllAboutARIS

Ο Μανώλης Τζανακάκης ισχυρίστηκε πως ο ΑΡΗΣ θα είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο αν κερδίζει τα παιχνίδια με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης.

«Έχουμε δύο δύσκολες αποστολές μπροστά μας και τα δύο ματς είναι πολύ δύσκολα, αλλά εμείς σαν ΑΡΗΣ πάμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Θα τα δώσουμε όλα γα την πρόκριση μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όσον αφορά το παιχνίδι με την Λαμία, έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Δεν θα έλεγα ότι είναι ντέρμπι, γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχουν ντέρμπι στην κατηγορία μας. Εμείς θα πάμε να πάρουμε το «διπλό» και να συνεχίσουμε με νίκες». Είπε αρχικά ο Έλληνας μπακ.

Αν τους δίνει ψυχολογία η καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Όταν παίζεις καλά εννοείται ότι παίρνεις ψυχολογία. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις τα ματς. Με τον Ο.Φ.Η. η εμφάνιση που κάναμε δεν ήταν ανάλογη του ΑΡΗ ,αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Με το ίδιο σκεπτικό πάμε να παίξουμε στα επόμενα ματς και  να πάρουμε τα δυο αποτελέσματα».

Αν ασπάζεται την άποψη του Νίκου Αναστόπουλου ότι ο ΑΡΗΣ με το που επιστρέψει θα είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας:

«Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα ματς και αν τα πάρουμε θα είμαστε το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Αν είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο το ματς με τον Ολυμπιακό

«Ιδιαίτερο δεν θα το έλεγα, γιατί δεν έπαιξα σ’ επίσημο ματς. Είμαι παίκτης του ΑΡΗ και τα δίνω όλα για τον ΑΡΗ. Θέλω να κερδίζει η ομάδα μου».

Προτεινόμενα Άρθρα