«Ξεμπούκωσε»…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τις θέσεις ανόδου, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο του Πανελευσινιακού. 

Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πήρε τη νίκη με 4-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας στα Τρίκαλα, μείωσε στους τρεις βαθμούς από τους Φθιωτούς. 

Τα γκολ του ΑΡΗ πέτυχαν οι Τάτος (51), Ίλιτς (56′), Καπνίδης (76′ πεν.) και Ταυλαρίδης (83′)

Ετσι ξεκίνησε

Η ενδεκάδα του ΑΡΗ έκρυβε μία έκπληξη και αυτή ακούει στο όνομα του Στέφανου Ντόγου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επιλέχθηκε αντί του Καπνίδη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Ντούνη στα δεξιά και τον Ίλιτς στην κορυφή. Παυλίδης, Πίτου και Τάτος ήταν η τριπλέτα στο κέντρο. Καράμπελας, Σόουζα, Χαριτωνίδης και Μπούρμπος αποτελούσαν την αμυντική τετράδα και ο Διούδης στο τέρμα.

Ενα πρώτο ημίχρονο.. μια απ’ τα ίδια

Οσοι ήταν μάρτυρες του πρώτου 45λέπτου, μάλλον δεν θα έχουν να θυμούνται πολλά, πέραν ενός-δύο φάσεων. Ο ΑΡΗΣναι μεν είχε την κατοχή αλλά δυσκολευόταν αρκετά να περάσει τη μπάλα στην περιοχή και να απειλήσει, χάνοντας αρκετές φορές τη μπάλα από επιπόλαια λάθη κυρίως από την αριστερή πλευρά. Αυτή ήταν και στην οποία προσπάθησε να «χτυπήσει» η Ελευσίνα, με τον Σέλμπι στο 22΄να αποφεύγει Καράμπελα-Σόουζα και με σουτ να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Διούδη. Στο 27′ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με το φάουλ του Πίτου Γκαρσία, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντούνης από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει.

Βγήκε φορτσάτος

Όσο κακός ήταν ο ΑΡΗΣ στο πρώτο μέρος, άλλο τόσο βελτιωμένος εμφανίστηκε στην επανάληψη, ανοίγοντας το σκορ στο 51′ με την κεφαλιά του Ανδρέα Τάτου για να έρθει ο Ίλιτς πέντε λεπτά αργότερα και με σουτ μέσα από την περιοχή να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Πήρε γκολ και από τον πάγκο

Στο 73′ ο Καπνίδης πέρασε στο παιχνίδι και μέσα σε τρία λεπτά χρήστηκε σκόρερ, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο ΑΡΗΣ από το χέρι του Δημόπουλου. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Ταυλαρίδης που επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες στην αγωνιστική δράση, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ντόγου στο 83ο λεπτό. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Δραγάτης (Χαλκιδικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Γιώργος Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Στέλιος Γούτας (Χαλκιδικής).

4ος: Βαγγέλης Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -/17′ Τσούπρος, 76΄Δημόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Σόουζα,Χαριτωνίδης, Πίτου (73′ Καπνίδης), Παυλίδης, Ντόγος, Ντούνης (78′ Μιλούνοβιτς), Τάτος (66′ Ταυλαρίδης), Ίλιτς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυονίτης, Κρισμάρεβιτς, Σέλμπι, Σταματάκης, Γραικός, Κανσέτη, Ζέλιος (55′ Στόγιος), Κορομηλάς, Αγγελούδης (50′ Δημόπολος), Αρναούτογλου (33′ Καμπούρης), Τσούπρος.

Προτεινόμενα Άρθρα