Εύκολα Μίλαν και Ίντερ (vids)

από AllAboutARIS

Ο πιτσιρικάς Πάτρικ Κουτρόνε και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάουρο Ικάρντι πήραν Μίλαν και Ίντερ από το χέρι στις εύκολες τριάρες επί Κροτόνε και Φιορεντίνα αντίστοιχα.

Έριξε καμιά 200αριά εκατομμύρια στην αγορά για μεταγραφές και λαμπερά νέα αποκτήματα, όμως η αποκάλυψη του καλοκαιριού για την Μίλαν είναι ένας 19χρονος που μέχρι πέρυσι δεν τον ήξεραν ούτε οι απόλυτα μυημένοι οπαδοί των «ροσονέρι».

Ο Πάτρικ Κουτρόνε εντυπωσίασε τον Μοντέλα στην προετοιμασία, εντυπωσίασε στα φιλικά και κέρδισε με το σπαθί του θέση στο ρόστερ των «ροσονέρι».

Ο 19χρονος επιθετικός ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας πρεμιέρα απέναντι στην Κροτόνε και τα έκανε όλα.

Μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισε πέναλτι που έφερε και αποβολή αντιπάλου, λίγο αργότερα σκόραρε το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα και πριν σημειωθεί ένα ημίωρο σέρβιρε το 0-3 στον Σούσο!

Η Μίλαν που έπαιξε για 85 λεπτά με παίκτη παραπάνω δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα για να κάνει ένα ηχηρό ξεκίνημα απέναντι στην μικρούλα Κροτόνε (0-3), αν και τα σημαντικά τεστ είναι αυτά που θα έρθουν αργότερα.

Με τριάρα ξεκίνησε και η συμπολίτισσα Ίντερ που είχε κάποιο πολύ γνωστό όνομα να καθαρίσει για πάρτη της. Ο Μάουρο Ικάρντι με δύο γκολ από το πρώτο εικοσάλεπτο πήρε τους «νερατζούρι» στην πλάτη τους στο 3-0 επί της Φιορεντίνα, που πίεσε δίχως αποτέλεσμα στην επανάληψη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην πρεμιέρα της Serie A

Μπολόνια – Τορίνο 1-1

(27’ Ντι Φραντσέσκο / 34’ Λιάιτς)

Κροτόνε – Μίλαν 0-3

(6’ πεν. Κεσιέ, 16’ Κουτρόνε, 23΄Σούσο)

Ίντερ – Φιορεντίνα 3-0

(6’ πεν., 15’ Ικάρντι, 79’ Πέρισιτς)

Λάτσιο – ΣΠΑΛ 0-0

Σαμπντόρια – Μπενεβέντο 2-1

(39’, 54’ Κουαλιαρέλα / 15’ Τσιτσιρέτι)

Σασουόλο – Τζένοα 0-0

Ουντινέζε – Κιέβο Βερόνα 1-2

(37’ Τερό / 15’ Ινγκλέζε, 54’ Μπίρσα)

Προτεινόμενα Άρθρα