Μαρσάρει στο 3.40 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Έτοιμος να κάνει νέες ζημιές ο ΑΡΗΣ! Η ομάδα του Τόλη Τερζή την περασμένη αγωνιστική των playoffs πλήγωσε τον Ολυμπιακό μέσα στο Φάληρο (2-2) και πλέον δείχνει πιο διψασμένη από ποτέ για να χαρίσει στους φιλάθλους μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΑΡΗΣ απέδειξε μέσα στο «Καραϊσκάκη» ότι δεν πρόκειται να γίνει σάκος του μποξ στα playoffs. Μάλιστα, το γεγονός ότι επέστρεψε από το 2-0 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας εκτόξευσε την ψυχολογία όλων στα ύψη και οι παίκτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι πλέον είναι πανέτοιμοι για να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι στα καλά του και η «γκέλα» με τον Βόλο έφερε «γκρίνια».

Με λίγα λόγια το παιχνίδι με το «Τριφύλλι» δείχνει να έρχεται στο κατάλληλο σημείο για τον ΑΡΗ, ο οποίος μέσα στο καυτό «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ικανός να κάνει κουμάντο στο χορτάρι. H νίκη του ΑΡΗ προσφέρεται σε απόδοση 3.40!

 Αξίζει να σταθούμε και στα στατιστικά που παρουσιάζουν οι δυο ομάδες στα πρώτα τους ημίχρονα. Τα δύο φετινά ματς στην κανονική διάρκεια κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος και στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν «Χ». Επίσης, οι «πράσινοι» στα 7 τελευταία τους παιχνίδια μένουν στην ισοπαλία στο πρώτο 45λεπτο. Το «Χ» στο ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 1.95.

Στο επιθετικό πλάνο του Τερζή ο Ιτούρμπε είτε ξεκινήσει βασικός, είτε έρθει από τον πάγκο θα αποτελέσει απειλή για την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Παραγουανός είναι παίκτης ψυχολογία και μετά το γκολ που πέτυχε στο Φάληρο θα… λυσσάξει για γκολ και απέναντι στο «Τριφύλλι». Σε απόδοση 6.50 να σκοράρει ο Ιτούρμπε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα