Αγνοεί τη νίκη η Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός και στο Σινσινάτι

από AllAboutARIS

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Σινσινάτι σταμάτησε από τον 2ο γύρο, πάνω στην Καρολίν Γκαρσία και η προσοχή της στρέφεται εξ ολοκλήρου πλέον στο επερχόμενο US Open (29 Αυγούστου – 11 Σεπτεμβρίου) όπου έχει να υπερασπιστεί αρκετούς πόντους στην παγκόσμια κατάταξη, από τον περσινό της ημιτελικό.

Η Γαλλίδα, πρώην Νο4 του κόσμου ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και αφού μοιράστηκε από ένα tiebreak με την αντίπαλό της, επικράτησε κατά κράτος στο 3ο σετ, φτάνοντας στο τελικό 2-1 (7-6(2), 6(6)-7, 6-1).

Για την Σάκκαρη τα πρώτα δύο σετ κύλησαν καλά στο μέτρο του δυνατού, όμως απέναντι στην Γκαρσία έπρεπε να κάνει την τέλεια εμφάνιση από το σερβίς. Κάτι που εν πολλοίς έκανε, αλλά πλήρωσε το κακό της tiebreak στο 1ο σετ.

Τα ποσοστά της Ελληνίδας έμειναν ψηλά, όπως και οι πόντοι της πίσω από το πρώτο σερβίς (51/70, 73%) χωρίς να μπορέσει, όμως, στο τέλος να αποφύγει την τρίτη ήττα της σε τέσσερα παιχνίδια (επικράτησε μόνο της Στίφενς) στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Γαλλίδα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να κυριαρχήσει με το φόρχαντ της, έστω και αν χρειάστηκε δύο ώρες και 20 λεπτά στο κορτ.

Στους 17 άσους σταμάτησε η καταμέτρηση για την Σάκκαρη, με την Γκαρσία να μετρά 11 και να περιμένει πλέον στον γύρο των «16» του Σινσινάτι μία εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα ή Ελίς Μέρτενς.

Προτεινόμενα Άρθρα