«Θέλει να παίξει σε ένα ακόμα Wimbledon ο Φέντερερ»

από AllAboutARIS

«Είναι ακριβώς εκεί που θέλει να βρίσκεται, αλλά δυστυχώς είναι μια διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο», είπε σε συνέντευξή του στη Standard Sport ο ατζέντης του 40χρονου Ελβετού, ο Τόνι Γκόντσικ, που επανέλαβε ότι ο «βασιλιάς» θα παίξει στο Laver Cup και στο Swiss Indoors.

Και συνέχισε: «Δεν θέλω να το παίξω γιατρός, αλλά αυτό που ελπίζω για εκείνον είναι να έχει μια καλή αποθεραπεία αυτό το καλοκαίρι, ώστε να παίξει λίγο το φθινόπωρο και να έχει μια καλή σεζόν το 2023. Πέρσι έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια παίζοντας με ένα πόδι. Και πιστεύω πως θα ήθελε πολύ να παίξει σε ακόμα ένα Wimbledon. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος γι’ αυτόν».

Υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί κάπου πριν από το Laver Cup; «Ίσως θα μπορούσε, αλλά το πιο πιθανό είναι να προσθέσει κάποιο τουρνουά αργότερα. Δεν θέλει να δεσμευτεί με πολλά τουρνουά ακόμα, ώστε να μη χρειαστεί αργότερα να αποσύρει τη συμμετοχή του από κάποιο. Αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος για το Laver Cup και αν πάει καλά, μπορεί να επιστρέψει μετά απ’ αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα