Καζάνας: "Τα παιδιά τα δίνουν όλα, σωματικά και ψυχικα"

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα, στάθηκε στον βασικό στόχο της ομάδας αλλά και σε αυτόν του φετινού πρωταθλήματος.

Για το σερί οκτώ νικών του ΑΡΗ στο γήπεδο της Πυλαίας που χρησιμοποιεί πλέον ως έδρα:

“Είναι σημαντικό που καταφέρνουμε να έχουμε και απόδοση αλλά και το σερί αυτό των οκτώ νικών. Έχει να κάνει με την ψυχολογία των παιδιών και το κίνητρο για την συνέχεια. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία, αν και αυτός δεν είναι αρχικός στόχος. Είναι αγωνιστικός στόχος και όχι μακροχρόνιος στόχος από την αρχή της χρονιάς. Από την στιγμή που φτάσαμε εδώ, είναι σημαντικό να δημιουργεί ένα κίνητρο για τους παίκτες, ώστε να θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάθε αγωνιστική, τα παιδιά, τα δίνουν όλα σωματικά και ψυχικά για να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση.”

Για τις υπογραφές επαγγελματικών συμβολαίων και τις προπονήσεις των “μικρών” με την ανδρική ομάδα:

“Είναι σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει μέσα από αυτή την προσπάθεια -γιατί δεν κοιτάμε μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον, αφού αυτή είναι η ουσία των αναπτυξιακών ηλικιών- να έχουμε 3 παίκτες με συμβόλαιο και 6 παίκτες μας ακόμη να προπονούνται ενεργά με την πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν μας ενδιαφέρει ως πρώτος στόχος η βαθμολογική συγκομιδή, αλλά αυτός είναι ένας στόχος αγωνιστικής περιόδου. Στο τέλος της χρονιάς, αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να γίνουν περισσότεροι επαγγελματίες και να θέλει ο κόουτς περισσότερους επαγγελματίες, για εμάς θα έχει επιτευχθεί ο στόχος.”

Για το αυριανό ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης”:

“Θεωρώ ότι όλα τα ντέρμπι πηγαίνουν στην δύναμη. Όμως η δική μας ομάδα είναι πιο ποιοτική, ιδιαιτέρως μεσοεπιθετικά και θεωρώ ότι η έκβαση του παιχνιδιού θα είναι θετική.”

Προτεινόμενα Άρθρα