Αν ερχόταν και το γκολ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μπράουν Ιντέγε… έσπασε τα κοντέρ και επανήλθε νωρίτερα στην αγωνιστική δράση.

Ο Νιγηριανός, περίπου έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του, πάτησε ξανά στο γήπεδο και πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Ντουμπάι. Δηλαδή να προλάβει τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο. 

Αρχικά φάνταζε δύσκολο. Και ήταν κιόλας! Η επιθυμία του όμως ήταν δεδομένη και αυξήθηκε ακόμα περισσότερο μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Ο 31χρονος άσσος ήθελε όσο τίποτα να δώσει το “παρών” στο Περιστέρι και να βοηθήσει την ομάδα. Και το πείσμα του ήταν αυτό που έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για να κάμψει τις επιφυλάξεις του Μίχαελ Ένινγκ και να βρεθεί εν τέλει στα βασικά του πλάνα. 

Ο Νιγηριανός άλλωστε είχε δηλώσει εξ αρχής στους ανθρώπους του ΑΡΗ ότι δεν θέλει να ακολουθήσει απλά την αποστολή, αλλά ένιωθε έτοιμος να αγωνιστεί βασικός. Όπως και έγινε. 

Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας για αυτόν, όμως δεν έλειπε ο όρεξη όπως και η “φρεσκάδα” που έδωσε στην επίθεση της ομάδας. Εκεί που αποτέλεσε έναν σημαντικό “πονοκέφαλο” για τα στόπερ του Ατρομήτου, δημιουργώντας τον χώρο για το γκολ του Λάρσον στο 16ο λεπτό! 

Δεδομένων των συνθηκών η εμφάνισή του χθες κρίνεται θετική. Αν είχε και το γκολ στην ευκαιρία του 82′, η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα ήταν η ιδανική.

Προτεινόμενα Άρθρα