Ξεκίνησε η δίκη του Σέρχιο Κόκε – Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας

από AllAboutARIS

Η εισαγγελία της Μάλαγα εξετάζει το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Σέρχιο Κόκε και τους υπόλοιπους κατηγορούμενης της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης με την προοπτική επιβολής μικρότερων ποινών.

Ο Σέρχιο Κόκε είχε συλληφθεί το 2019 με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα για διάστημα 20 μηνών βρέθηκε στη φυλακή. Βάσει του κατηγορητηρίου, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, θεωρείται εγκέφαλος της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης. Η δίκη του Σέρχιο Κόκε και των υπολοίπων 17 κατηγορούμενων άρχισε χθες και σύμφωνα με τα ισπανικά media, η εισαγγελία της Μάλαγα εξετάζει το ενδεχόμενο συμφωνίας το οποίο θα οδηγήσει στη μη εκτέλεσης μέρους της ακροαματικής διαδικασίας και στην επιβολή μικρότερων ποινών.

Η δίκη διεξάγεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Μάλαγα, μάλιστα απουσίαζε ένας εκ των κατηγορούμενων και διατάχθηκε έρευνα και η σύλληψή της. Το ενδεχόμενο συμφωνίας θα φανεί μέχρι τις 2 Μαΐου. Βάσει του κατηγορητηρίου, ο Σέρχιο Κόκε αντιμετωπίζει φυλάκιση έως και 16 ετών και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ καθώς κατά τον εισαγγελέα ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε ηγετικό ρόλο στη φερόμενη εγκληματική οργάνωση και την ευθύνη της απόφασης τόσο για την αγορά των ναρκωτικών ουσιών όσο και για τη διακίνησή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα