Κίνηση με… νόημα από τους Χιτ: Έκλεισαν πτήση για το Ντένβερ

από AllAboutARIS

Η σειρά των τελικών της Ανατολής ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ κρίνεται τα ξημερώματα της Τρίτης με το σπουδαίο Game 7 στο TD Garden να ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο γύρω από την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους Ντένβερ Νάγκετς στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ που ξεκινούν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι «Κέλτες» κατάφεραν όχι απλώς να μείνουν… ζωντανοί, αλλά γύρισαν από την «κόλαση» του εις βάρους τους 3-0, χάρη στο χαρακτήρα και το μέταλλο που έδειξαν την κρίσιμη ώρα.

Με τη σειρά πλέον στο 3-3 τα πάντα μοιάζουν ανοιχτά, με την ομάδα του Τζόε Μαζούλα να δείχνει πως έχει το μομέντουμ, έχοντας ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Την ίδια ώρα όμως στο Μαϊάμι όχι απλώς δεν πτοούνται, αλλά φροντίζουν να δείχνουν κάθε φορά πως το ηθικό είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Μια κίνηση από πλευράς Χιτ, που έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα της ομάδας. Η αποστολή των Μαϊάμι Χιτ, έχει ήδη κλείσει εισιτήρια για το Ντένβερ, με το πέρας του Game 7. Η κίνηση αυτή δείχνει τη σιγουριά όλων πως θα έρθει η νίκη στο 7ο παιχνίδι της σειράς και θα έρθει η πρόκριση στους τελικούς κόντρα στους Νάγκετς. Αν και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πλέον η ψυχολογία ανήκει στην πλευρά των Σέλτικς, την ώρα που οι Χιτ θέλουν να δώσουν απαντήσεις πιο πιο απαιτητικό παιχνίδι της σεζόν!

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα