Εργατικό ατύχημα στην Εύβοια: Νεκροί τρεις εργάτες από ηλεκτροπληξία (vid)

από AllAboutARIS

Νεκροί έπεσαν τρεις εργαζόμενοι συνεργείου, συνεργαζόμενου με τον ΔΕΔΔΗΕ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτυπήθηκαν από ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ στο Γυμνό του Δήμου Ερέτριας στην Εύβοια.

Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με ανατριχιαστικές περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων του εργατικού δυστυχήματος, ο ένας βρέθηκε να κρέμεται από την κολόνα της ΔΕΗ.

“Καίγεται μία κολόνα και ο ένας είναι κρεμασμένος πάνω”, φώναζαν ενώ έφθανε στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ενας ακόμη εργάτης –μέλος του συνεργείου– μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. “Η πρώτη εικόνα που ξέρουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωσή του, έτσι όπως κόπηκε και πήγε και ακούμπησε στη μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε κι αυτό με τη σειρά του, τρεις εργαζόμενους στην κολόνα τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000 volt, επιφέροντάς τους ακαριαίο θάνατο. Δεν έχουμε ακόμα την εικόνα γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία”, δήλωσε για το δυστύχημα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα