Μοιράζει τρόφιμα, στολίζει δένδρο ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Μέρα ανθρωπιάς και όχι μόνο για τον ποδοσφαιρικό Σύλλογο του ΑΡΗ.

Σήμερα στις 13.00 αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, θα βρεθούν στο Mediterranean Cosmos για να στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες και να προσφέρουν τρόφιμα σε ιδρύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο όχι με χρωματιστές μπάλες και λαμπιόνια, αλλά με μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ που θα φέρουν την «υπογραφή» των κατόχων τους και μετά τις γιορτές θα καταλήξουν -μαζί με τρόφιμα- σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, θα «ξεφυτρώσει» στην καρδιά του Mediterranean Cosmos, από την ομάδα του Copa CaBALA.gr (http://www.copacabala.gr).
Για κάθε μπάλα που θα συγκεντρωθεί, τόσες συσκευασίες ή κιλά θα δοθούν από συνεργαζόμενες εταιρείες σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης που το έχουν ανάγκη, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (www.desmos.org).

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 29 Δεκεμβρίου, ενώ το στήσιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που υπολογίζεται να έχει ύψος περίπου 3 μέτρα, θα γίνει την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Το ξεχωριστό αυτό δέντρο θα παραμείνει στολισμένο έως τις 5 Ιανουαρίου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει ενεργά στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της ομάδας του Copa CaBALA.gr με σύνθημα: «Μια Μπάλα-Μια Ευχή» με την παρουσία αντιπροσωπείας του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επικεφαλής τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, καθώς και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, την Κυριακή (29/12, 13:00) στο Mediterranean Cosmos για να στολίσουν αυτό το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες και να προσφέρουν τρόφιμα σε ιδρύματα».

Προτεινόμενα Άρθρα