Έξι παίκτες του ΑΡΗ στην καλύτερη ενδεκάδα! (pic)

από AllAboutARIS

Το μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας, που ήταν η κορυφαία της τελευταίας αγωνιστικής των Playoffs της Super League, στο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας, αποτελείται από ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Πιο συγκεκριμένα, έξι παίκτες των Κιτρινόμαυρων είναι «μέσα» βάσει της στατιστικής ανάλυσης κάθε αγώνα.

Πρόκειται για τους Χουλιάν Κουέστα, Εμάνουελ Σάκιτς, Σαλέμ Εμπακατά, Φαμπιάνο Λέισμαν, Ντάνιελ Μαντσίνι και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 10ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 υπάρχουν ποδοσφαιριστές από τρεις διαφορετικές ομάδες. Έξι ποδοσφαιριστές του Άρη, Κουέστα, Σάκιτς, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μαντσίνι και Καμαρά, τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Ίνγκασον, Τσιγγάρας, Σβάμπ και Άκπομ και ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ελ Αραμπί.

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής».

Προτεινόμενα Άρθρα