Μήνυμα Σπανού για τις αποδεσμεύσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται και τα… βελούδινα διαζύγια που πρέπει να υπάρξουν, ειδικά σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Η ισοπαλία στο Αίγιο ήταν εκείνη που βρισκόταν σε πρώτο πλάνο χθες στον ΑΡΗ. Μέχρι όμως να έρθει η ώρα της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Σπανού και ένα συγκεκριμένο κομμάτι των δηλώσεων του.

Ο προπονητή της ομάδας μίλησε ανοικτά για πρώτη φορά όσον αφορά ζητήματα του ρόστερ και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι των αποχωρήσεων. Την ώρα μάλιστα που του έγινε ερώτηση για αφίξεις και εκείνος επέλεξε μόνος του να μιλήσει για αποδεσμεύσεις παικτών.

Η ατάκα του Σπανού περί παικτών που δεν μπορούν, αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις στις οποίες οι “κιτρινόμαυροι” έχουν σκοπό να προχωρήσουν τον Ιανουάριο, “ανάβοντας” παράλληλα την κουβέντα για τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην εν λόγω λίστα.

Η επιθυμία για την ελάφρυνση του ρόστερ, τόσο για οικονομικούς όσο και για αγωνιστικούς λόγους, είναι δεδομένη. Αρκεί οι χειρισμοί να είναι τέτοιοι ώστε τα “διαζύγια” που θα προκύψουν να είναι… βελούδινα και να μην προκύψουν άλλα ζητήματα. Βέβαια δεν αποκλείεται όπως και το περασμένο καλοκαίρι έτσι και τώρα κάποιοι παίκτες να… πατήσουν πάνω στα συμβόλαια τους. Για αυτό και απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί από πλευράς ΑΡΗ στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Προτεινόμενα Άρθρα