Δυναμιτίζουν το κλίμα οι Σέρρες!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να έχει ορθάνοιχτα τα μάτια του, να μην απαντήσει σε προκλήσεις και να απομονώσει πιθανές προβοκάτσιες

Ο Πανσερραικός φοβάται πάρα πολύ το παιχνίδι του Σαββάτου στο Κλ. Βικελίδης γιατι ξέρει πάρα πολύ καλά ότι ο ΑΡΗΣ με την βοήθεια του κόσμου του μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Ετσι δημιουργουν κλίμα ενόψει του αγώνα που μάλιστα όλως τυχαίως συνεπικουρείται από… “Αρειανούς” παράγοντες άλλων ομάδων, που βρήκαν την ευκαιρία να διαβάλουν και να σπιλώσουν χωρίς κανένα στοιχείο τους οπαδούς του ΑΡΗ, με ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες. Βέβαια οι τελευταίοι εξυπηρετούν εμμέσως και τα δικά τους συμφέροντα καθώς θα πάρουν τα…μπράβο από τους…χρυσούς χορηγούς τους.

Το θέμα είναι ότι ο καθένας μπορεί να προσπαθεί να διασφαλίσει τα συμφέροντά του. Ο ΑΡΗΣ όλο αυτό το διάστημα βλέπει τον Πανσερραικό να ευνοείται παρατεταμένα από την διαιτησία και μάλιστα με ένα μέγιστο ηθικό θέμα αυτό της παρουσίας στην ΚΕΔ του Σερραίου Αμυγδαλή.

Την ίδια στιγμή ο Πανσερραικός παίζει σε πολλά επίπεδα καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο και στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες υπήρξε επικοινωνία του Γιάννη Καμίλαλη με τον Σερραία Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαρία-Κόλλια Τσαρουχά ενόψει του αγώνα του Σαββατου.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κυρία Υπουργός θα κανονίσει και ραντεβού με τον Ταξίαρχο που θα αναλάβει τα μέτρα Τάξης του αγώνα με τον τους ανθρώπους του Πανσερραικού, ενώ θα σταλεί και επιστολή στον κ. Κοντονή!!!

Καταρχήν να σημειώσουμε το εξής. Έχει δικαίωμα μία Υπουργός να παίρνει τηλέφωνο ένα Ταξίαρχο και να κανονίζει ραντεβού με παράγοντες μίας ομάδας; Από την στιγμή που έγινε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στο παιχνίδι και υπήρξε μάλιστα ολοκληρωτική συμφωνία, για ποιο λόγο προσπαθούν να κινηθούν εν αγνοία του ΑΡΗ;

Είναι τεράστιο το ηθικό θέμα που γεννάται. Ας καταλάβουν άπαντες ότι το Σάββατο ο Πανσερραικός παίζει στο Κλ. Βικελίδης με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, όχι τον ΑΡΗ Ακροποταμου (με όλο τον σεβασμό).

Εκτός αν γνωρίζουν κάτι οι ιθύνοντες των Σερρών, οπότε ας το καταγγείλουν. Δημόσια όμως όχι σε ραντεβού [που κανονίζονται από Υπουργούς.

Ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να έχει τα μάτια ορθάνοιχτα. Πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση επειδή είναι πολύ πιθανόν προβοκάτσιες να οδηγήσουν ΣΤΗΜΕΝΑ σε διακοπή του αγώνα ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΑΡΗΣ. Με άλλοθι τα νέα μέτρα για την βία, μία φωτοβολίδα αρκεί για να γίνει το κακό. Η περιφρούρηση πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ποτέ και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να υπάρξουν και προκλήσεις ακόμα και από οπαδούς άλλων ομάδων που θα βρουν την ευκαιρία να έρθουν στο Βικελίδης.

Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν πρέπει να απαντήσει σε καμία πρόκληση που μπορεί να μην έχει καμία σχέση ακόμα και με την ομάδα των Σερρών, αλλά θα αρπάξει την ευκαιρία να παρουσιαστεί στην θύρα 4 του Κλ. Βικελίδης. ήδη έχετε ενημερωθεί από το AllAboutARIS για την περιφρούρηση των οπαδών του ΑΡΗ.

Και την ίδια στιγμή η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ας διαφυλάξει τα συμφέροντα του συλλόγου προς πάσα κατεύθυνση, είτε διαιτητών, είτε ταξιάρχων, είτε βουλευτών και πολιτικών που για να ικανοποιήσουν την…τοπική πελατεία τους δεν αντιλαμβάνονται το κόστος τελικά των πράξεων τους.

Προτεινόμενα Άρθρα