O καθένας αυτό που του αξίζει… εμπορικά!

από AllAboutARIS

Η σεζόν τελείωσε στην Ελλάδα και κάπου ανάμεσα σε ανανεώσεις και μεταγραφές, υπάρχει και ένα… εμπορικό τοπίο που πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Αυτό αφορά κυρίως τα τηλεοπτικά και με τον ΑΡΗ να είναι μεταξύ των ομάδων που για την ώρα βρίσκονται στον αέρα όσον αφορά το μέλλον του, προσπαθώντας να πάρει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα την τελευταία διετία βοήθησε για να δυναμώσει κι άλλο το brand που διαθέτει, με τον κόσμο όμως να βάζει και αυτός το χεράκι του.

Ο ΑΡΗΣ ήταν 3ος φέτος σε εισιτήρια στην Ελλάδα και 1ος στη Θεσσαλονίκη! Ναι, δεν μπερδεύεστε. Αυτό είναι το…3% που παρουσίασαν “έγκριτες” μελέτες και δημοσκοπήσεις.

Ηρθε η ώρα λοιπόν να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει εμπορικά, βάσει των πραγματικών αριθμών και όχι της προπαγάνδας ή των πληρωμένων καταχωρήσεων.

Ο ΑΡΗΣ δικαιούται παραπάνω χρήματα, τόσο από τη διαφήμιση της φανέλας όσο και από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, διότι αυτό δείχνουν τα πραγματικά νούμερα των ενεργών οπαδών που πηγαίνουν στα ελληνικά γήπεδα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα