Τεράστια νομική νίκη και ανάσα για τον Ερασιτέχνη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία εξέλιξη που ίσως ισοδυναμεί ακόμα και με τίτλο σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες και αφορά έναν μεγάλο βραχνά του Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS, έγιναν δεκτές οι προσφυγές του ΑΣ ώστε να σβηστούν τα πρόστιμα και προσαυξήσεις αναφορικά με το χρέος στο Δημόσιο, κάτι που αφαιρεί έναν βραχνά δεκάδων εκατομμύριων ευρώ από τις πλάτες του συλλόγου και αφήνει μόνο το “καθαρό” χρέος που είναι και πολύ πιο διαχειρίσιμο.

Η διοίκηση του ΑΡΗ έριξε το βάρος από την πρώτη στιγμή στο όλο θέμα ώστε να απαλλαγεί από αυτή την κατάσταση και ανέθεσε την υπόθεση στον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος μετά από έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα έφτασε σε μία εξίσου μεγάλη δικαστική νίκη.

Ο ΑΡΗΣ ουσιαστικά απαλλάσσεται από μία κατάσταση στην οποία ήταν εγκλωβισμένος, αφού επρόκειτο για ένα τεράστιο ποσό που ήταν απίθανο να αποπληρωθεί ακόμα και με ρυθμίσεις. Μετά από αυτή την απόφαση ο σύλλογος μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα και να προχωρήσει με το σχεδιασμό της διοίκησης, αξιοποιώντας και τα έσοδα του συλλόγου με πολύ πιο παραγωγικούς τρόπους.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα