Τσαϊρέλης: «Όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»

από AllAboutARIS

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ πήρε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ και ο Γιάννης Τσαϊρέλης στάθηκε στην ψυχή που έβγαλαν οι αθλήτριές του.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε:

«Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη απέναντι σε μια από τις ομάδες της πρώτης τετράδας και μακάρι να έρθουν κι άλλες γιατί έχουμε να παίξουμε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που είχε μεν την κούραση από την Ευρώπη, αλλά και την πολυτέλεια να φέρνει πολλές αθλήτριες από τον πάγκο και να αλλάζει τη ροή των σετ. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη γιατί πραγματικά όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο 2ο σετ θα μπορούσαμε και το τρίποντο, αλλά όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό το να καταφέρνεις να τον κερδίσεις».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι, επισήμανε:

«Μαραθώνιος και σήμερα, όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία των σετ και το παιχνίδι στρεφόταν εναντίον μας. Χρειαζόμαστε όλες τις παίκτριές μας, για να παλέψουμε για τον στόχο μας. Τώρα, πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα μας για το CEV Cup την Πέμπτη, οι ημερομηνίες των πλέι οφ είναι πολύ μακριά».

Προτεινόμενα Άρθρα