Με τους ξένους κόντρα στη Λαμία

από AllAboutARIS

Η πεποίθηση ότι οι δύο ξένοι της ομάδας βόλεϊ θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία εκφράζεται στο δελτίο Τύπου του ΤΑΠ ΑΡΗΣ.

Στη διάθεση του Σπύρου Φίνου θα είναι οι Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς το Σάββατο κόντρα στη Λαμία, σύμφωνα με το σημερινό δελτίο Τύπου του ΤΑΠ ΑΡΗΣ. Σε αυτό αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Με την προσθήκη, από τον αγώνα του Σαββάτου, των Ντεσπέιν –  Ντάμποβιτς ο ΑΡΗΣ είναι ικανός να φτάσει πολύ ψηλά. Οι δύο ξένοι, ισάξιοι των Ελλήνων παικτών ήρθαν για… να δέσουν το γλυκό και η διακοπή του πρωταθλήματος κατά την εορταστική περίοδο ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Σπύρο Φίνο προκειμένου να μοντάρει την ομάδα. Πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές και όπως από την Παρασκευή έχει ανακοινωθεί, ο ΑΡΗΣ θα παραταχτεί πλήρης στον αγώνα με τη Λαμία».

Μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις του Απόστολου Αρμενάκη για τους νέους του συμπαίκτες, που θα ενισχύσουν τη προσπάθεια που κάνουν οι «κίτρινοι». «Είναι δύο επιπλέον καλοί παίκτες και είναι επακόλουθο να ανεβαίνει το επίπεδο της προπόνησης και ελπίζουμε της ομάδας αγωνιστικά και στα παιχνίδια. Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό», τόνισε ο παίκτης του ΑΡΗ.

Οι «κίτρινοι» άρχισαν από σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Λαμία, έχοντας αφήσει πίσω την ήττα στο τάι μπρέικ από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Για το προσεχές παιχνίδι ο Αρμενάκης δήλωσε: «Παίζουμε στην έδρα μας με τη Λαμία και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αν μπορούμε να πάρουμε και μία καθαρή νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή της αναμέτρησης. Αν μάλιστα ο προπονητής επιλέξει να αγωνιστούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι νέοι παίκτες τότε θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεχτικοί γιατί θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους με την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα