Οι σημερινές συμμετοχές των Ελλήνων στους Παραολυμπιακούς

από AllAboutARIS

Μετά το χρυσό μετάλλιο του Θανάση Κωνσταντινίδη και το χάλκινο του Δημήτρη Ζησίδη, με τα οποία η Ελλάδα έκανε ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα, ελπίζοντας και για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, συνεχίζεται το πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Η δεύτερη μέρα των αγώνων, επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες ελληνικές συμμετοχές, όχι μόνο στον στίβο αλλά και στην κολύμβηση, την ποδηλασία, την άρση βαρών καθώς και στο τένις.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, Παρασκευή 9/9 με τις ελληνικές συμμετοχές έχει ως εξής:

Στην κολύμβηση, είναι πολλοί οι αθλητές μας που ρίχνονται στην μάχη. Στο ύπτιο ανδρών S2 και ώρα 9:30, έχουμε τις συμμετοχές του Μακροδημήτρη Αριστείδη και του Καπελλάκη Γεωργίου. Στις 10:04, ο Χριστάκης Παναγιώτης θα αγωνιστεί στα 50 μέτρα πεταλούδα S6. Στις 11:31, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Εθνική μας ομάδα με τους Σταματοπούλου Αλεξάνδρα, Αντωνιάδου Χρυσούλα, Τσαπατάκη Αντώνης και Σφάλτο Αντώνη, οι οποίοι θα αγωνιστούν στα 4×50 ελεύθερο μεικτής.

Οι μάχες στην κολύμβηση συνεχίζονται, με πολλές συμμετοχές μάλιστα στο ύπτιο. Έτσι, στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στα 100 μέτρα ύπτιο ανδρών S1, με δύο αθλητές μας, τον Ταμπαξή Χρήστο και τον Καρυπίδη Δημήτριο, ενώ στις 17:49, θα ακολουθήσει και ο τελικός στα 100 μέτρα ύπτιο γυναικών S2, με την Καλπακίδου Μαρία που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση.

Στον στίβο, θα έχουμε μόνο την συμμετοχή του Στεφανουδάκη Μανώλη, ο οποίος θα αγωνιστεί στις 10:05 στο ακόντιο ανδρών F54, προσπαθώντας να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Εκπροσώπηση όμως έχουμε και στο τένις με αμαξίδιο στις 12:00, με τον Στέφανο Διαμαντή να λαμβάνει μέρος στον 1ο γύρο στο μονό ανδρών.

Όσον αφορά την άρση βαρών σε πάγκο, ο Μπακοχρήστος Δημήτριος θα αγωνιστεί στις 13:00 στα 54 κιλά, ενώ στις 16:00 έχουμε και την συμμετοχή του Κουλουμόγλου Πασχάλη, στα 59 κιλά.

Η δεύτερη ημέρα θα ολοκληρωθεί με τις ελληνικές παρουσίες, στην ποδηλασία της πίστας. Συγκεκριμένα, η Χαλκιδάκη Αδαμαντία – Μηλάκη Αργυρώ και η Κάντζα Παρασκευή – Βουτζαλή Παρασκευή θα συμμετάσχουν στις 10:00 στα 1000 μέτρα ατομική χρονομέτρηση.

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα