Στα άδυτα της F1: Η έκρηξη συναισθημάτων στο γκαράζ της Red Bull (vid)

από AllAboutARIS

Στα γκαράζ Red Bull και Mercedes έζησαν τον τελευταίο γύρο του GP στο Αμπου Ντάμπι με τον πιο έντονο τρόπο.

Σε έναν αγώνα Formula 1 οι οδηγοί δεν τρέχουν μόνοι τους. Μπορεί να βρίσκονται μόνο αυτοί μέσα στο μονοθέσιο αλλά της παρουσίας τους εκεί έχει προηγηθεί η δουλειά ενός ολόκληρου οργανισμού, που αριθμεί εκατοντάδες εργαζόμενους.

Στον «τελικό» της Formula 1 στο Αμπου Ντάμπι η ένταση για όλους έφτασε στο αποκορύφωμά της και ιδιαίτερα στον τελευταίο γύρο, στον οποίο κρίθηκαν όλα και ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, προσπερνώντας τον Λούις Χάμιλτον. Όπως είναι φυσικό, στα δύο γκαράζ τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα.

Στη Red Bull, η αγωνία που υπήρχε όταν ο αγώνας επανεκκίνησε μετά την απομάκρυνση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας μετατράπηκε σε μια έκρηξη πανηγυρισμών όταν ο Φερστάπεν προσπέρασε στην αρχή του γύρου και σε μια ακόμα μεγαλύτερη έκρηξη όταν πέρασε τη γραμμή του τερματισμού.

Στη Mercedes ωστόσο η κατάσταση ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη. Η απογοήτευση συναγωνιζόταν τον εκνευρισμό, με τα συναισθήματα αυτά να καθρεφτίζονται καλύτερα στο πρόσωπο του επικεφαλής της ομάδας, Τότο Βολφ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα