Μοτοσικλετιστής βρήκε τραγικό θάνατο σε αγώνα στη Φινλανδία (vid)

από AllAboutARIS

Ακόμη ένα δυστύχημα προκαλεί θλίψη στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με αναβάτη να χάνει τη ζωή του σε αγώνα στην Ιμάτρα της Φινλανδίας.
Κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού για το δεύτερο αγώνα του International Road Racing Championship στη Φινλανδία, ο Τζόι Ντεν Μπέστεν είχε μία πολύ άσχημη πτώση. Ο 30χρονος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο βρεγμένο οδόστρωμα και προσέκρουσε με πολλά χιλιόμετρα πάνω σε μία κολώνα.

Δυστυχώς τα νέα ήταν πολύ άσχημα από τη διοργάνωση, η οποία ανακοίνωσε το θάνατο του Ντεν Μπέστεν λίγη ώρα αργότερα. Ο Ολλανδός είχε πολλές επιτυχίες στην καριέρα του, κατακτώντας δύο φορές το πρωτάθλημα IRRC Supersport. Επιπλέον είχε τερματίσει τρίτος στο IRRC Superbike το 2021.

Το πρωτάθλημα IRRC διεξάγεται σε δημόσιους δρόμους και αυτό αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την επικινδυνότητα. Αυτός ήταν ο δεύτερος θάνατος στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο.

Στον αγώνα του Formula Regional European Championship By Alpine, o 18χρονος Ντιλάνο Βαντ Χοφ έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στην ευθεία Κέμελ. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το τραγικό γεγονός έπαιξε και πάλι η έντονη βροχόπτωση.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα