Ήττα για την ΑΕΚ από την Μάλαγα (vid)

από AllAboutARIS

Μπορεί να κοίταξε στα μάτια την ποιοτικότατη Μάλαγα, όμως τελικά η ΑΕΚ ηττήθηκε με 75-65 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και θα αρκεστεί στη δεύτερη θέση του ομίλου της, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs των προημιτελικών στο Basketball Champions League.
Η Ένωση ήταν πολύ ανταγωνιστική και έμεινε κοντά στο σκορ έχοντας για «όπλο» την πολύ καλή και δυναμική της της άμυνα, όμως «κόλλησε» επιθετικά στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο, όταν οι Ισπανοί βρήκαν τις επιθετικές λύσεις, έκαναν σερί 14-4 και πήραν δίκαια τη νίκη, μαζί με την πρώτη θέση του ομίλου.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Κάρτερ (15π.), Μπριθουέλα (13π.) και Σίμα (10π, 6 ριμπ.), ενώ για την ΑΕΚ ξεχώρισαν Μίτσελ (14π, 7 ριμπ.) και Λεμάρ (12π.).
Η κλήρωση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/3, όταν η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της την Τενερίφη ή τη Βόννη ή τη νικήτρια του αυριανού (22/3, 21:00) αγώνα ανάμεσα σε Στρασμπούρ και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

 


style=”position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;”
allow=”fullscreen; accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; payment”
allowfullscreen
frameborder=”0″
scrolling=”no”
loading=”lazy”
referrerpolicy=”unsafe-url”
src=”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w16ki04u81s&playlistId=v-crcc1h0js6ox”
>







Προτεινόμενα Άρθρα