Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΤΣΣΚΑ κατά της Euroleague-Άσκησαν έφεση οι Ρώσοι

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αντρέι Βατούτιν σε ερωτήσεις που δέχθηκε από φιλάθλους μέσω της ιστοσελίδας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σε μία από αυτές, ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» ερωτήθηκε αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη που υπάρχει με την Ευρωλίγκα.

Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας, λοιπόν, αποκάλυψε ότι το δικαστήριο του Λουξεμβούργου απέρριψε την προσφυγή και τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΤΣΣΚΑ, η οποία ωστόσο έχει ασκήσει έφεση και περιμένει την απόφαση σε δεύτερο βαθμό.

Παράλληλα, ο Αντρέι Βατούτιν εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η «ομάδα του στρατού» θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Καταθέσαμε προσφυγή σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου, κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για την αποβολή μας από τη διοργάνωση και ζητώντας την επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Αυτή απορρίφθηκε. Έχουμε ασκήσει έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Αυτό έχει γίνει από ειδικούς δικηγόρους και η ομάδα δεν ασχολείται μ’ αυτό», ήταν η απάντηση του προέδρου της «ομάδας του στρατού» αναφορικά με τη νομική διαμάχη που έχει με την Ευρωλίγκα.

Για το αν πιστεύει ότι η ΤΣΣΚΑ θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα: «Η ΤΣΣΚΑ αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει τους φιλάθλους. Ευχαριστούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για εμάς. Προσωπικά μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα από τα γήπεδα της Ευρώπης και οι φίλαθλοί τους».

Καύσιμα: Ίδια τιμή βενζίνης και πετρελαίου κίνησης (vid)
Προηγούμενο άρθρο Καύσιμα: Ίδια τιμή βενζίνης και πετρελαίου κίνησης (vid)
Επόμενο άρθρο Τεντόγλου: Στην τριάδα υποψηφίων για τον κορυφαίο αθλητή της Ευρώπης το 2022
Τεντόγλου: Στην τριάδα υποψηφίων για τον κορυφαίο αθλητή της Ευρώπης το 2022

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News