Με Βόννη το Περιστέρι, με Μάλαγα ο Προμηθέας στο BCL

από AllAboutARIS

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του φετινού Basketball Champions League, στην οποία συμμετέχουν Περιστέρι bwin και Προμηθέας!
Οι δύο ελληνικές ομάδες έμαθαν τις αντιπάλους που θα βρουν απέναντί τους στον δρόμο για το Final 4 που θα διεξαχθεί στη Σερβία και στην Stark Arena του Βελιγραδίου, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να αντιμετωπίζει την γερμανική και κάτοχο του τροπαίου, Βόννη, ενώ οι Πατρινοί θα τεθούν αντιμέτωποι με την ισπανική Μάλαγα, η οποία εντυπωσιάζει στη φετινή διοργάνωση. Μούρθια-Λούντβιγκσμπουργκ και Τενερίφη-Τόφας τα άλλα δύο ζευγάρια.

Οι σειρές είναι best-of-three, με τις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους στη φάση των «16» να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας! Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 2-3 Απριλίου, οι δεύτεροι 9-10 Απριλίου, ενώ αν χρειαστούν τρίτοι, στις 16-17 Απριλίου.
Επιπλέον, γνωστές έγιναν και οι διασταυρώσεις ενόψει Final 4, με το ζευγάρι Βόννη-Περιστέρι bwin να συναντάται με το Τενερίφη-Τόφας, ενώ ο νικητής του Μάλαγα-Προμηθέας θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το Μούρθια-Λούντβιγκσμπουργκ.
Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
Βόννη-Περιστέρι bwin (1)
Μούρθια-Λούντβιγκσμπουργκ (2)
Μάλαγα-Προμηθέας (3)
Τενερίφη-Τόφας (4)
Οι διασταυρώσεις στο Final 4:
Νικητής 4-Νικητής 1
Νικητής 2-Νικητής 3

Προτεινόμενα Άρθρα