Με τον κόσμο του για ακόμα μια νίκη στο Nick Galis Hall ο ΑΡΗΣ Midea!

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ Midea επιστρέφει στο “Nick Galis Hall” μετά από περίπου ένα μήνα, για να υποδεχθεί τον Κολοσσό (17:15 – Novibet AllAboutARIS TV LIVE Streaming, AllAboutARIS.gr LIVE, ΕΡΤ3), σε ένα παιχνίδι που αναμένεται η επιστροφή του Ρομπέρτο Γκάλινατ μετά από 2,5 μήνες.

Οι “Κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν από το Περιστέρι με ένα σημαντικό διπλό ψυχολογίας, ενώ ο Ρομπέρτο Γκάλινατ είναι έτοιμος να φωνάξει «παρών» μετά από δύο μήνες και είκοσι ημέρες. Ο Αμερικανός γκαρντ συμπεριλήφθηκε στην επτάδα ξένων, με τον ΑΡΗ Midea να κάνει την τελευταία αλλαγή του. Κάπως έτσι θυσιάστηκε από το ρόστερ ο Κρις Μπάνκστον, ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ως το τέλος της σεζόν.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη θέλουν να κάνουν το 3/3 απέναντι στον Κολοσσό, καθώς πανηγύρισαν νίκες στη κανονική διάρκεια τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Ρόδο.

Βαθμολογικά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι για τις δύο ομάδες, με τον ΑΡΗ Midea να τερματίζει στην πέμπτη θέση και τον Κολοσσό στην αμέσως επόμενη.

Εφόσον ο Ρομπέρτο Γκάλινατ νιώσει απόλυτα έτοιμος, από την σημερινή εξάδα ξένων αναμένεται να κοπεί ο Έρικ Ριντ Τζούνιορ.

Διαιτητές: Πουρσανίδης, Θεονάς, Σκανδαλάκης

Ώρα έναρξης: 17:15

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Προτεινόμενα Άρθρα