Οριστικό: Χωρίς Γιόκιτς η Σερβία στο Παγκόσμιο!

από AllAboutARIS

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ θα απουσιάσει από το επερχόμενο Μουντομπάσκετ!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγκυρο «mozzartsport.com», ο Νίκολα Γιόκιτς ενημέρωσε τη Σερβία πως δεν έχει σκοπό να την ενισχύσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο ξεκινάει στις 25 Αυγούστου!
Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η απόφαση του πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Νάγκετς είναι οριστική και αμετάκλητη, παρά τη μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της εθνικής ομάδας να τον πείσουν! Μάλιστα, φαίνεται πως επιστρατεύτηκε και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τον 2 φορές MVP του ΝΒΑ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να του αλλάξει γνώμη.
Πρόκειται για μία τρομερά αρνητική εξέλιξη για τη Σερβία, δεδομένου του ότι σίγουρα θα απουσιάσει και ο Νίκολα Κάλινιτς, ενώ πιθανότατα τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Βασίλιε Μίτσιτς. Αυτές οι απώλειες αναμένεται να αφήσουν με πολύ λίγες ποιοτικές λύσεις τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, κάτι που φυσικά ελαττώνει και τις ελπίδες των Σέρβων για μία διάκριση στο Μουντομπάσκετ.
Θυμίζουμε πως ο Κέβιν Πάντερ που έχει σέρβικο διαβατήριο είναι ένας παίκτης που δεν θα κληθεί όπως φαίνεται παρά τις ενδεχόμενες απουσίες, με τον Πέσιτς να καταστρώνει πλέον τα πλάνα του γύρω από τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Στέφαν Γιόβιτς. Η προεπιλογή της Σερβίας θα βγει τη Δευτέρα (24/7), όταν η εθνική ομάδα θα συγκεντρωθεί για προετοιμασία στη Στάρα Πάζοβα.

Προτεινόμενα Άρθρα