Ουίλιαμς στο AllAboutARIS TV Basketball Edition: “Τρελάθηκα με τον κόσμο – Στόχος τα πλέι οφ” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ζίριους Ουίλιαμς παραχώρησε συνέντευξη στο AllAboutARIS TV Basketball Edition όπου αναφέρθηκε τόσο θέμα των απειλών που δέχθηκε, όσο και στο θέμα της πρόσφατης νίκης των “Κιτρινόμαυρων” που τους βάζει σε τροχιά πλέι οφ. Παράλληλα, δεν απέφυγε την ερώτηση για τη νέα σεζόν.

Για το ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης, όπου ο ΑΡΗΣ βγήκε νικητής:

“Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δεν μας εξέπληξε ότι θα έρθουν να το αποδείξουν ξανά. Το μπάσκετ όμως έχει πολλά πάνω και κάτω, κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού. Υπάρχουν 40 λεπτά και πρέπει να παίξεις και στα 40 λεπτά!”

Για να συμπληρώσει:

“Μείναμε μαζί ως το τέλος. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε αλλά μείναμε μαζί και είπαμε ότι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Υπήρχε αρκετός χρόνος, παίξαμε σκληρά και ανταμειφθήκαμε.”

Για το γεγονός πως παρότι βρίσκεται καιρό εδώ, είχε τώρα την ευκαιρία να ζήσει ένα ντέρμπι με γεμάτο γήπεδο και αν θα του μείνει αξέχαστη: 

“Φυσικά. Όταν ήρθα εδώ και υπέγραψα, είχα δει πολλά βίντεο με τον κόσμο της ομάδας και την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το λάτρεψα, αγάπησα το πάθος των φίλων της ομάδας μας. Είναι απαιτητικοί και μας σπρώχνουν να κάνουμε το καλύτερο! Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν και για τον κόσμο”

Για τα δύο παιχνίδια που απομένουν στη κανονική διάρκεια της Basket League:

“Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να τελειώσουμε πολύ δυνατά τη σεζόν μας. Η Λάρισα παίζει καλό μπάσκετ. Παρακολούθησα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα έρθουν και θα μας βάλουν δύσκολα. Έχουμε αγωνιστεί ήδη δύο φορές μαζί τους. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό, γιατί πλέον έχουμε στόχο να πάμε ακόμα ψηλότερα. Ένα παιχνίδι και μια νίκη τη φορά και βλέπουμε!”

Για το αν σκέφτεται την επόμενη σεζόν ή είναι ακόμα πολύ νωρίς:

“Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου για μερικές ευκαιρίες που υπάρχουν τη νέα σεζόν. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς. Ακόμα έχω πράγματα να κάνω εδώ. Αν δεν τελειώσουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, θα αλλάξουν πολλά. Πρέπει να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν μας και σε αυτό είμαι συγκεντρωμένος. Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, θα χαλαρώσω λίγο και θα κοιτάξω τα οφέλη της σκληρής φετινής δουλειάς μου. Οπότε, είναι πολύ νωρίς ακόμα.”

Προτεινόμενα Άρθρα