Ο Ντόντσιτς προκάλεσε πανικό με τις δηλώσεις του: “Κάποτε το διασκέδαζα, τώρα βρίσκομαι απλώς εκεί έξω”

από AllAboutARIS

Πολλά τα σενάρια και διαφορετικές οι ερμηνείες. Το βέβαιο είναι πως ο Λούκα Ντόντσιτς με τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τον αγώνα κόντρα στους Χόρνετς πέταξε μια κοτρόνα και τάραξε περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά στους Μάβερικς.

Διότι ουδείς μπορεί να ξέρει για ποιον λόγο μίλησε με αυτόν τον τρόπο, δηλώνοντας δυσαρεστημένος με την κατάσταση που ζει αυτή την περίοδο – εντός ή εκτός ομάδας. Ακόμη και το πρόστιμο των 35.000 δολαρίων που δέχθηκε για την πρόσφατη χειρονομία προς τους διαιτητές, υπονοώντας ότι χρηματίζονται, ήταν κομμάτι αυτής της πιεστικής συγκυρίας που φαίνεται πως τον ταλανίζει.

“Είναι ομολογουμένως απογοητευτικό. Νομίζω ότι το βλέπετε κι εσείς. Κάποιες φορές νιώθω ότι δεν είμαι εγώ. Είμαι απλώς εκεί έξω. Συνήθιζα να διασκεδάζω γελώντας στο παρκέ. Είναι πολύ απογοητευτικό για πολλούς λόγους και δεν αφορά μόνο το μπάσκετ”, ανέφερε ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Μαβς και αναπόφευκτα τα σενάρια που κυκλοφόρησαν άμεσα κινούνταν μεταξύ της επιθυμίας να φύγει από το Ντάλας και της εύθραυστης ψυχολογίας του. Ιδίως από τη στιγμή που ο ίδιος δεν θέλησε να εξηγήσει, κάνοντας λόγο για “προσωπικά ζητήματα”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X