Ντεμπούτο για δύο και περιορισμένο rotation

από Γιώργος Γκάτος

Κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, ο Γιάννης Καστρίτης περιόρισε το rotation του, με βάση τα όσα είχαμε δει και στα τελευταία φιλικά.

Τόσο οι αρκετές ελλείψεις (Μπέιτς, Μποχωρίδης, Κατσίβελης, Φίλλιος και Χάρελ), όσο και το γεγονός ότι πλησιάζουμε στην έναρξη της σεζόν, οδήγησαν τον Έλληνα τεχνικό σε αυτή την απόφαση.

Ρομπέρτο Γκάλινατ και Σίλβιο Ντε Σόουζα “εγκλιματίστηκαν” μετρώντας σημαντικό χρόνο στο παρκέ, όπως και οι Τολιόπουλος και Καρ που “κουβάλησαν” τη περιφέρεια. Ο Περσίδης πήρε αρκετό χρόνο στη θέση “3”, δείχνοντας καλά αμυντικά στοιχεία και ευστοχώντας στην επίθεση ένα ζευγάρι τριπόντων.

Σλαφτσάκης και Σανόγκο έδωσαν αρκετές μάχες κάτω από το καλάθι, συλλέγοντας ριμπάουντ και προσφέροντας από οκτώ πόντους. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Μπλούμπεργκς, ο οποίος δέχθηκε αρκετό “ξύλο” στη προσπάθεια του να προσεγγίσει το καλάθι.

Ο Γιάννης Καστρίτης χρησιμοποίησε ουσιαστικά οκτώ παίκτες και τον Καλόγηρο, ο οποίος τη παρούσα φάση βοηθάει στη προετοιμασία της ομάδας.

Στο επόμενο φιλικό, ο Έλληνας τεχνικός ελπίζει να έχει τουλάχιστον δύο εκ των τραυματιών στη διάθεση του, προκειμένου να βελτιώσει τόσο τη συνοχή, όσο και κάποια τακτικά στοιχεία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα