Προπόνηση στα “γαλανόλευκα” για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (pics)

από AllAboutARIS

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει προπονήσεις στο ΣΕΦ, μαζί με τον αδελφό του Άλεξ, φορώντας σορτσάκι της Εθνικής ομάδας!

Η επιλογή των ρούχων που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ίσως να μην είναι τυχαία. Και να αποτελεί προάγγελο της οριστικής ανακοίνωσης για το επικείμενο EuroBasket 2022.

Στον λογαριασμό του στο Instagram ο Greek Freak ανέβασε φωτογραφίες από την προπόνηση που κάνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μαζί με τον αδερφό του Άλεξ. Ποιο είναι το σημείο αναφοράς; Ο Giannis κάνει προπόνηση φορώντας ένα σορτσάκι της Εθνικής ομάδας.

«Εξαιρετική προπόνηση με τον μικρό μου αδερφό», έγραψε ο Γιάννης.

Νομίζω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση. Όχι μόνο η απόφαση είναι μεγάλη, αλλά και πώς θα τη διαχειριστούμε και πώς θα λειτουργήσουμε. Οπότε συνεχίζουμε να συζητάμε. Θα βρούμε την καλύτερη οδό για να προχωρήσουμε, να υποστηρίξουμε και να πάρουμε την απόφαση.

Δεν έχουμε κάνει πολλά γι’ αυτό ακόμα. Έχουμε συγκεντρωθεί στην free agency και το draft. Αλλά τη σωστή στιγμή θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα βρούμε όχι μόνο την πιο ορθή απόφαση, την σπουδαία απόφαση, αλλά και τον τρόπο να την εφοδιάσουμε και να την υποστηρίξουμε», είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ο gm των Μπακς, Τζον Χορστ σχετικά με την παρουσία του Αντετοκούνμπο στο EuroBasket.

Προτεινόμενα Άρθρα