Σανόγκο: «Αν δεν είναι δραματικό, δεν είναι ΑΡΗΣ» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ίσμαελ Σανόγκο τόνισε μετά την νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ: «Όλα ξεκινάνε από την προπόνηση, όλοι ερχόμαστε κάθε μέρα και κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου να με δώσουν τις πάσεις, να με εμπιστευτούν πως θα βάλω αυτά τα σουτ, τα νούμερα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς».
Για την νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ είπε: «Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που βγαίνει στο γήπεδο. Στα δύο πρώτα παιχνίδια χάσαμε, δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε, δεν είχαμε συγκέντρωση. Αλλά μάθαμε από τα λάθη μας».
Για το δραματικό φινάλε είπε: «Αν δεν είναι δραματικό, δεν είναι ΑΡΗΣ», ενώ για τους φιλάθλους συμπλήρωσε: «Ήταν εκπληκτικοί, είναι μία μεγάλη σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουν να έρχονται στα παιχνίδια και να μας στηρίζουν. Κι εμείς θα τα δίνουμε όλα κάθε μέρα».
Επίσης τόνισε: «Δεν είναι εύκολο με τις απουσίες αλλά ήμαστε φτιαγμένοι για τα… δύσκολα. Όλοι ερχόμαστε κάθε μέρα να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε».
Για την δική του εμφάνιση είπε: «Είναι θέμα προπόνησης, κάθε μέρα κοντράρουμε ο ένας τον άλλο, ο κόουτς μας πιέζει να γινόμαστε καλύτερα. Έκανα μία τέτοια εμφάνιση γιατί αυτά κάνω και στην προπόνηση όταν έχω την πρόκληση από τους συμπαίκτες μου που δεν μου δίνουν τίποτα εύκολο».

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα