«Ευαίσθητος» (για έναν φίλαθλο) στο Παλέ, «κουφός» (για χιλιάδες) στο ΟΑΚΑ ο Μαγκλογιάννης

από AllAboutARIS

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπου όλοι οι φίλαθλοι διαπίστωσαν με έκπληξη πως οι διαιτητές του αγώνα… κουφάθηκαν. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς πως δεν έγινε το παραμικρό σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρότι ακούγονται συνέχεια υβριστικά συνθήματα κατά των διαιτητών, κυρίως προς τον Στέφανο Μαγκλογιάννη, όχι πως οι Πιτσίλκας και Τσιμπούρης γλίτωσαν…

Βέβαια όλοι είδαν από τις τηλεοράσεις τους αυτούς που κάθονταν στα court side του ΟΑΚΑ να είναι όρθιοι και να βρίζουν τους διαιτητές αλλά κανείς από τους «γκρι» έκανε το παραμικρό. Μάλλον δεν άκουσαν τίποτα, σε αντίθεση με αυτό που έβλεπε όλη η Ελλάδα.

Την ίδια ώρα φυσικά στο Παλέ φρόντισαν να διώξουν φίλαθλο από τις πολυθρόνες στο παιχνίδι με το Μαρούσι και να τιμωρηθεί ο ΑΡΗΣ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Άραγε μόνο στο Παλέ και στους αγώνες του ΑΡΗ ισχύει αυτή η ευαισθησία και στο ΟΑΚΑ ή στα άλλα γήπεδα οι διαιτητές κουφαίνονται;

Είναι να απορεί κανείς με τους διαιτητές, ειδικά με τον Μαγκλογιάννη ο οποίος ήταν αυτός που έδιωξε τον φίλαθλο από το Αλεξάνδρειο στον αγώνα του ΑΡΗ με το Μαρούσι λόγω υβριστικών, αλλά σήμερα στο ΟΑΚΑ… σιωπή.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα