Oι αριθμοί της… αστοχίας που τον “λύγισαν”

από AllAboutARIS

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό, ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε αρκετά στην αστοχία του ΑΡΗ. Και πώς να μη κάνει σχετική αναφορά… Οι παίκτες των “Κιτρίνων” ήταν αρκετά άστοχοι και αυτό κόστισε. Μάλιστα, στην τελευταία περίοδο, ο ΑΡΗΣ είχε φανερό πρόβλημα παραγωγικότητας, πετυχαίνοντας μόλις 7 πόντους. Με αφορμή την χθεσινή “τοποθέτηση” του Καστρίτη, ας δούμε τα νούμερα της αστοχίας, που “λύγισαν” τους “Κίτρινους” το Σάββατο.

Ο ΑΡΗΣ είχε 22/70 σουτ (31% ευστοχία) εντός πεδιάς. Στα τρίποντα έφτασε κοντά σε διψήφιο αριθμό εύστοχων σουτ, αλλά το ποσοστό του δεν ήταν ικανοποιητικό. Πιο συγκεκριμένα, οι “Κίτρινοι” είχαν 23% ευστοχία έξω από τα 6.75, με 9/39 τρίποντα. Σχετικά με τα δίποντα, υπήρχαν μόλις τέσσερα περισσότερα (13) σε σχέση με τα τρίποντα (9).

Ο ΑΡΗΣ σούταρε με 41% στα δίποντα, “γράφοντας” συνολικά 13/41. Σε αυτά, προσθέστε και το 50% της ευστοχίας στην γραμμή της φιλανθρωπίας. Οι παίκτες του ΑΡΗ είχαν συνολικά 7/14 βολές.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη… πήραν όλα τα σουτ που τους δόθηκαν αλλά δεν ήταν σε καθόλου καλή βραδιά εκτελεστικά, μη καταφέρνοντας να ξεπεράσουν τους 60 πόντους ενεργητικό.

Προτεινόμενα Άρθρα