Κάνει…ζημιά με Μορόν σε σούπερ απόδοση ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Με οδηγό το πρόσφατο 3-3 και, φυσικά, τη μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30) για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League. 

Μέσα στο 2024, ο Άρης έδειξε πως δεν… μασάει στην έδρα του κόντρα στην ΑΕΚ. Αρχικά την απέκλεισε στο δρόμο για την συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 3-3 στο 97’ για το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει λοιπόν έναν «οδηγό» ενόψει του αγώνα για την 6η «στροφή» των πλέι-οφ της Super League και φιλοδοξεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. 

Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως ο Άρης δεν είναι ποτέ αδιάφορος και, την ίδια ώρα, θέλει να δώσει ακόμα μία ώθηση στην αγωνιστική και ψυχολογική προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα, το γεγονός πως δεν έχει «πρέπει» πάνω του αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα και ο Άρης, απαλλαγμένος από άγχος, μπορεί να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Η διπλή ευκαιρία στο 1Χ προσφέρεται σε απόδοση 2.40.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο πως ο Μάντζιος θα κάνει ξανά focus στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Ο Άρης διαθέτει πιθανότητα την πιο σωστή – σε τακτικό επίπεδο – αμυντική λειτουργία στην Ελλάδα και με το συνηθισμένο του πλάνο μπορεί να «εγκλωβίσει» τους επιθετικούς της ΑΕΚ. Με ένα λίγο πιο αργό τέμπο, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά του Under 2.5 γκολ, που συνοδεύεται με απόδοση 1.97.

Επιπρόσθετα, ο Λορέν Μορόν αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και η παρουσία του είναι αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Ο Ισπανός φορ είναι εκπληκτικός φέτος και κόντρα σε μία ασταθέστατη άμυνα θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να κάνει ξανά το… κομμάτι του: Σε απόδοση 4.00 το ενδεχόμενο να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα