Τζοέλ Εμπίντ: Δεν γνωρίζει αν προλαβαίνει το All-Star Game

από AllAboutARIS

Ο Τζοέλ Εμπίντ εξακολουθεί να είναι αμφίβολο για το All Star Game 2023 εξαιτίας του τραυματισμού του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος.
Οι Σίξερς επικράτησαν των Καβαλίερς στο Well Fargo Center με 118-112 με πρωταγωνιστή τον Τζοέλ Εμπίντ λίγες ημέρες πριν από το All Star Game. Ο θηριώδης σέντερ της Φιλαδέλφεια, ωστόσο, λίγο μετά τη λήξη του ματς δήλωσε πως εξακολουθεί να μην γνωρίζει να θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη μεγάλη γιορτή.

«Δεν είμαι σίγουρος» τονίζει σε ερώτηση για το αν θα παρευρεθεί στο event. Και συμπληρώνει πως «Δεν είμαι υγιής. Δεν είμαι υγιής τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ή μήνα. Απλά προσπαθούσα να φτάσω στο All-Star break χωρίς να χάσω παιχνίδια. Αλλά νιώθω ότι έχω φτάσει στο σημείο όπου πρέπει να ακολουθήσω τις συμβουλές του γιατρού. Εκείνος είπε ότι θα έπρεπε να κάθομαι για δύο εβδομάδες, οπότε θα δούμε πώς θα πάνε οι επόμενες μέρες».

Ο πόνος στο αριστερό πόδι του Εμπίντ έβαζε ερωτηματικά δίπλα στο όνομά του ακόμη και για το παιχνίδι με το Κλίβελαντ, όμως αγωνίστηκε κανονικά. Οπότε απομένει να δούμε την εξέλιξη και το κατά πόσο θα κληθεί η Λίγκα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Προτεινόμενα Άρθρα