Το φινάλε δεν λέει την αλήθεια για την σεζόν του

από Γιώργος Γκάτος

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αυτό ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Προμετέι, δεν λέει την αλήθεια για τη φετινή ευρωπαϊκή σεζόν των “Κιτρινόμαυρων”.

Ο ΑΡΗΣ Midea πήρε το ρίσκο το καλοκαίρι και επέστρεψε στη δεύτερη διοργάνωση της Euroleague, σε μια κίνηση που έδειξε τη φιλοσοφία του και τη φιλοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Στον όμιλο του σημείωσε μεγάλες νίκες, παρά το γεγονός ότι είχε ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της διοργάνωσης. Και οι νίκες δεν ήρθαν τυχαία, αλλά μέσα από το πλάνο του προπονητή των “Κιτρινόμαυρων” και φυσικά την αυταπάρνηση των παικτών.

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε έναν μαραθώνιο όμιλο 18 αγώνων, έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα (πίσω από την πρωτοπόρο Μπουργκ), αποκτώντας έτσι ταυτότητα.

Παράλληλα, το «Nick Galis Hall» παρέδωσε μαθήματα, με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να ενισχύει τις προσπάθειες των παικτών, παρέχοντας παράλληλα έσοδα και στην ομάδα.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του αποκλεισμού, το στοίχημα της παρουσίας του ΑΡΗ Midea στο φετινό Eurocup, είναι απόλυτα πετυχημένο.

Προτεινόμενα Άρθρα