Τσακώθηκε με δημοσιογράφο ο Ντόντσιτς: «Είσαι ο πρώτος που θα πει κάτι άσχημο για μένα, είναι γελοίο»

από AllAboutARIS

Ένταση έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου του ματς των Μάβερικς με τους Σανς, μεταξύ του Λούκα Ντόντσιτς και του δημοσιογράφου του ESPN, Tιμ ΜακΜέιχον.
Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός πως ο Σλοβένος ζήτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα την απομάκρυνση ενός φιλάθλου από τους ανθρώπους ασφαλείας, μετά από μια αψιμαχία μεταξύ τους. Ο ΜακΜέιχον, από την πλευρά του, κατηγόρησε τον Ντόντσιτς ότι προσβλήθηκε από μια απλή κουβέντα του εν λόγω φιλάθλου, υπονοώντας πως έκανε λάθος που ζήτησε να τον βγάλουν από το γήπεδο.

Ο «Luka Magic», ωστόσο, εκνευρίστηκε από τη στάση του δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του όταν πήρε το μικρόφωνο. «Ξέρω, σε είδα όταν έλεγες για το φίλαθλο. Δεν ήταν αλήθεια. Δεν ήταν το μόνο που είπε, αλλά ήξερα ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα ανέφερες κάτι σαν και αυτό. Δεν θα πω τι είπε (σ.σ.: ο φίλαθλος), αλλά ήξερα ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα έγραφε κάτι τέτοιο. Είναι αστείο, φαίνεται να θέλεις να είσαι ο πρώτος που γράφεις άσχημα πράγματα για εμένα», είπε ο Ντόντσιτς στον ΜακΜέιχον.
«Δεν θα ήθελα ποτέ να αποβληθεί ένα φίλαθλος, πληρώνουν για το εισιτήριό τους, αλλά δεν άντεξα άλλο. Είναι κάπως ενοχλητικό», συνέχισε αναλυτικά ο Σλοβένος.

Προτεινόμενα Άρθρα